Wie wij zijn

Onze missie

We willen een toonaangevende aanbieder worden van digitale oplossingen voor global compliance, digital experience en content.

We helpen onze klanten efficiënter te werken, hun winst te vergroten, hun time-to-market te verkorten en hun kwaliteit en compliance te garanderen.

Onze gebruiksklare oplossingen ondersteunen kernprocessen voor verschillende sectoren en omvatten softwaretechnologie, consultancy, systeemintegratie en taal- & contentmanagementdiensten.

We bieden de meest geavanceerde oplossingen voor de luchtvaartindustrie, defensie & transport, energie, financiële diensten, Life Sciences, manufacturing en de publieke sector.

Wereldwijd

40
Kantoren

22
Landen

1850
Werknemers

Onze kernwaarden

Transparantie

Wij zijn ervan overtuigd dat transparantie onontbeerlijk is om duurzame relaties op te bouwen die berusten op vertrouwen en informatie.

Innovatie

Wij geloven in innovatie als stimulans voor verandering in de concurrentiegerichte wereld waarin we vandaag de dag leven.

Integriteit

Wij verbinden ons ertoe om altijd eerlijk, rechtvaardig en ethisch te werk te gaan en de wettelijke voorschriften na te leven. Wij beloven al onze stakeholders zonder mankeren de respectvolle en discrete behandeling te geven die zij verdienen.

Kwaliteit

Wij streven er steevast naar om al onze opdrachten op uitmuntende wijze uit te voeren. Door onszelf continu te verbeteren blijven wij onze producten en diensten optimaliseren terwijl we onze klanten en bedrijfspartners terzijde staan in hun ontwikkeling.

Diversiteit

Wij beschouwen verscheidenheid van geslacht, leeftijd, achtergrond en kennis als waardevolle aanwinst; wij streven dan ook naar inclusie en diversiteit.

Verantwoordelijkheid

Wij verbinden ons ertoe te allen tijde rekenschap af te leggen voor onze activiteiten, verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties en onze resultaten op transparante wijze mee te delen.

Diensten

Onze dienstverlening aan bedrijven kent geen grenzen: we verlenen de aan de wensen van de klant aangepaste diensten ter plaatse, in binnen- en buitenland alsook offshore. 

Partners

Onze partners leveren geavanceerde technologie en combineren de beste software en platforms met onze solide ervaring in meertalige omgevingen.

Oplossingen

Als toonaangevende aanbieder van digitale oplossingen reiken we op basis van de beste technologie en expertise oplossingen aan op het gebied van global compliance, digital experience en content.