Vacatures

Zoekt u carrièremogelijkheden in een multiculturele omgeving waar u zowel persoonlijk als professioneel kunt groeien?

Met kansen op alle carrièreniveaus en overal ter wereld kan AMPLEXOR de juiste werkgever voor u zijn.

Bekijk onze vacatures en solliciteer als u denkt dat u het juiste profiel heeft.Vindt u geen geschikte baan?

Geen nood!
Stuur ons uw open sollicitatie en we nemen contact met u op.

Bent u freelancer?

Op zoek naar een opdracht of een tijdelijke baan? Dien uw aanvraag in via ons inschrijvingsformulier voor freelancers en we nemen contact met u op.

Maak kennis met ons recruitmentteam

Maria Dias
Maria
Dias
Joyce Carvoeiro
Joyce
Carvoeiro
Isaura Volders
Isaura
Volders

 

Neem contact op met ons team voor meer informatie over onze vacatures, open sollicitaties en informatie over werken bij Amplexor: careers@amplexor.com

Wat kunt u verwachten nadat u een sollicitatie hebt ingediend?

Onze sollicitatieprocedure verloopt in vier stappen:
Bij elke stap leren we elkaar beter kennen.

Stap 1: indiening van de sollicitatie
U heeft onze vacatures gelezen en besloten om te solliciteren. Fantastisch!
Stuur ons uw cv via ons online sollicitatieplatform.  Indien u meer informatie wilt voordat u solliciteert, kunt u ons altijd een e-mail sturen.

 

Stap 2: screening
Wanneer we uw sollicitatie ontvangen, bekijken we of u het juiste profiel heeft en of uw mentaliteit aansluit bij de bedrijfscultuur van AMPLEXOR. Dat doen we aan de hand van uw academische achtergrond, relevante ervaring of uw referenties. Als we denken dat u ons team kunt versterken, nemen we contact met u op voor een eerste gesprek.
Als we van mening zijn dat uw profiel niet aan de huidige behoeften van ons bedrijf voldoet, laten we u dat zo snel mogelijk weten en nemen we uw cv op in onze database voor toekomstige vacatures.

 

Stap 3: gesprekken
De eerste ronde gesprekken vinden telefonisch, via Skype of persoonlijk plaats. Dit gesprek wordt afgenomen door één van onze recruiters.
In de tweede sollicitatieronde gaan we dieper op alles in. Tijdens deze ronde ontmoet u een aantal toekomstige collega's die het gesprek zullen overnemen en u meer kunnen vertellen over de baan en ons bedrijf.

 

Stap 4: selectie en aanbod
Nu moeten de knopen worden doorgehakt. Ons team zal samen beslissen of u wel of niet wordt aangenomen. Zo ja, dan krijgt u een aanbod. Zoniet, dan krijgt u feedback over de reden waarom onze keuze niet op u is gevallen.

 

Onze kantoren

Wat bieden we onze medewerkers?

Een inspirerende en innovatieve omgeving waar toekomstgerichte oplossingen worden geleverd, waar aan de verwachtingen van onze klanten wordt voldaan en waar een waaier aan vaardigheden en competenties optimaal worden ingezet.

Een reële internationale context voor betrouwbare, creatieve teamplayers met een passie voor kwaliteit en die weten hoe belangrijk het vergaren en delen van kennis is.