Luchtvaart, defensie en transport

Luchtvaart, defensie en transport

Bedrijven in de luchtvaart, defensie en transport zijn actief op een internationale en zeer competitieve markt. Enerzijds zijn optimale veiligheid, naleving van de regelgeving en klanttevredenheid hun topprioriteiten, anderzijds staan ze steeds meer onder druk door de sterke concurrentie en externe economische factoren.

Doordat ze complexe bedrijfsketens moeten beheren die klanten, leveranciers, partners, contractanten, consultants en OEM's (original equipment manufacturers) omvatten, moeten deze bedrijven voortdurend met een enorme informatiestroom omgaan. Levenscyclusbeheer van content en informatie is voor hen van essentieel belang. Hiervoor hebben zij doeltreffende systemen nodig die aan hoge verwachtingen beantwoorden, zoals naleving van sectorspecifieke regelgeving. Product- en onderhoudsdocumentatie moet sneller worden geproduceerd en via verschillende kanalen worden gepubliceerd (PDF, intranet, website of geïntegreerde computersystemen). 

Hoe wij kunnen helpen

AMPLEXOR biedt een solide expertise aan op het gebied van diensten, consultancy en systemen en heeft de beste middelen ter beschikking om problemen met de levenscyclus van uw productinformatie op te lossen. Dankzij onze jarenlange ervaring met blue-chipklanten kunnen we oplossingen aanbieden die gebaseerd zijn op industriestandaarden, zoals S1000D, ATA 2200 en 2300, XML en dynamische publicatie en contentmanagementsystemen.

Al jaren ontwikkelen wij diensten die de total cost of ownership terugdringen. Naast diensten voor technisch schrijven op basis van S1000D leveren wij ook vertaal- en CSDB-diensten (Common Source Database). Bovendien kunnen we gebruiksklare softwareplatforms leveren om het S1000D-concept te integreren.

Aanbevolen oplossingen

Wanneer sterke concurrentie en de hoge verwachtingen en eisen van uw klanten uw grootste uitdagingen vormen, kunnen wij u helpen de waarde van uw dienstverlening te verhogen en tegelijk uw marges te verbeteren. 

Aerospace Documentation Suite

Zorg ervoor dat uw handleidingen in verband met vluchtuitvoering en uw documentatie over onderhoudsondersteuning beveiligd en up-to-date zijn en voldoen aan de compliancenormen.

Global Content Suite

Door deskundige diensten te combineren met de beste technologie op de markt kunnen wij voldoen aan al uw behoeften op gebied van vertaling, lokalisatie en publicaties in meerdere formaten.

Customer Experience Solutions

Beantwoord aan de hoge verwachtingen van uw klanten door de beste ervaringen te leveren via al uw communicatiekanalen.

Enterprise Content Solutions

Maximaliseer uw content zonder aan veiligheid in te boeten, zodat uw business blijft draaien.

Onze klanten staan centraal

Airfrance - Klant van AMPLEXOR
Airbus - Klant van AMPLEXOR
Armee de l'air - Klant van AMPLEXOR
Astronics Armstrong Aerospace - Klant van AMPLEXOR
ATR - Klant van AMPLEXOR
Bell Helicopter - Klant van AMPLEXOR
Bombardier the evolution of mobility - Klant van AMPLEXOR
DCNS - Klant van AMPLEXOR
Esterline - Klant van AMPLEXOR
FN Herstal - Klant van AMPLEXOR
L3 communications - Klant van AMPLEXOR
Pratt & Whitney - a united technologies company - Klant van AMPLEXOR
Rheinmetall - Klant van AMPLEXOR
Safran - Klant van AMPLEXOR
Thales - Klant van AMPLEXOR