Industrie

Industrie

In een snel veranderende internationale markt waar de consument centraal staat, staan fabrikanten steeds meer onder druk om voortdurend te innoveren en nieuwe producten zonder kwaliteitsverlies sneller op de markt te brengen, de productie op te drijven en de kosten te verlagen.

Bovendien moet de sector rekening houden met een strenge regelgeving omdat de eindproducten een belangrijke rol spelen in ons dagelijks leven. Voortdurende veranderingen in de wetgeving, soms zelfs verschillend van land tot land, maken compliance vandaag de dag tot één van de grootste uitdagingen voor industriële spelers op internationale markten.

In hun complexe bedrijfsketen moeten fabrikanten een brede waaier aan activiteiten in goede banen leiden, zoals zorgen voor doeltreffende processen en een duidelijke communicatie onderhouden met alle partners, leveranciers en eindgebruikers. Informatie moet nauwkeurig zijn en in de juiste taal en het juiste formaat worden geleverd om elk deel van het proces tijdig uit te kunnen voeren en zo de kosten te kunnen optimaliseren. 

HOE WIJ KUNNEN HELPEN

Wij ondersteunen de industriesector al meer dan 25 jaar in het doeltreffender structureren en beheren van hun globale content.

Onze consultants en ontwikkelaars ontwerpen, implementeren en onderhouden efficiënte platformen voor digital experience en documentmanagement die u in een veeleisende en competitieve internationale markt nodig heeft. 

Aanbevolen oplossingen

Door innovatieve technologie en gestructureerde processen ter beschikking te stellen, helpen onze oplossingen u klanten te behouden en uw tijd voor productontwikkeling en time-to-market te beperken. 

Global Content Suite

Door deskundige diensten te combineren met de beste technologie op de markt kunnen wij voldoen aan al uw behoeften op gebied van vertaling, lokalisatie en publicaties in meerdere formaten.

Customer Experience Solutions

Beantwoord aan de hoge verwachtingen van uw klanten door de beste ervaringen te leveren via al uw communicatiekanalen.

Produc Iinformation Solutions

Een platform voor samenwerking tussen klanten, leveranciers en partners dat informatiedeling voor productondersteuning toelaat.

Lees meer
Plant Information Suite

Een beveiligde online-interface waar alle assets en documenten van uw fabriek toegankelijk zijn en beheerd kunnen worden.

Onze klanten staan centraal

Alcatel Lucent - AMPLEXOR customer
BMW - AMPLEXOR customer
Bosch - AMPLEXOR customer
Buhler - AMPLEXOR customer
Daikin - AMPLEXOR customer
Hauni - AMPLEXOR customer
IBM - AMPLEXOR customer
Knorr-Bremse - AMPLEXOR customer
KUKA - AMPLEXOR customer
Mercury - AMPLEXOR customer
Michelin - AMPLEXOR customer
Schindler - AMPLEXOR customer
seb - AMPLEXOR customer
Siemens - AMPLEXOR customer
Spaceclaim corporation - AMPLEXOR customer
TEREX - AMPLEXOR customer
Trumpf - AMPLEXOR customer
viessmann - AMPLEXOR customer