Financiële diensten

Financiële diensten

Naast de behoefte aan meer transparantie en conformiteit staat de sector ook voor de technologische uitdaging om klanten de snelste en efficiëntste onlinediensten aan te bieden.

Ondernemingen uit de financiële sector worden de laatste jaren scherp in de gaten gehouden. Uw klanten verwachten een totaalervaring die aangepast is aan de huidige geglobaliseerde, digitale en snel evoluerende wereld waarin geld bliksemsnel rondreist. 
Duidelijke merkconsistentie, transparante en compatibele bedrijfsmodellen en het vermogen om een toenemend gegevensvolume heel snel te verwerken, zijn van essentieel belang om klanten tevreden te houden. Tegelijk breiden de serviceportfolio's alsmaar uit: zo gaan financiële instellingen hun aanbod diversifiëren met verzekerings- en hedgefondsproducten.
Alle benodigde informatie beheren om het verwachte hoge niveau van dienstverlening te garanderen en tegelijk aan de steeds strengere eisen voldoen, is een zware uitdaging voor deze sector. 

HOE WIJ KUNNEN HELPEN

Dankzij zijn jarenlange ervaring in het bankwezen en de financiële wereld kan AMPLEXOR u helpen al uw content te optimaliseren en te beveiligen en tegelijk al uw vertaal- en lokalisatieprocessen te stroomlijnen en te integreren.

Een doeltreffende contentmanagementoplossing draagt bij aan kostenbesparingen, kortere time-to-market en een optimalisatie van uw algemene prestaties.

Aanbevolen oplossingen

We bieden u de juiste meertalige diensten en technologie aan om globale contentmanagementprocessen te stroomlijnen, waarbij transparantie en compliance in digital experiences over meerdere kanalen verzekerd zijn.

Enterprise Content Solutions

Maximaliseer uw content zonder aan veiligheid in te boeten, zodat uw business blijft draaien.

Global Content Suite

Door deskundige diensten te combineren met de beste technologie op de markt kunnen wij voldoen aan al uw behoeften op gebied van vertaling, lokalisatie en publicaties in meerdere formaten.

Customer Experience Solutions

Beantwoord aan de hoge verwachtingen van uw klanten door de beste ervaringen te leveren via al uw communicatiekanalen.

Onze klanten staan centraal

BNP Paribas - Klant van AMPLEXOR
Credit Suisse - Klant van AMPLEXOR
euroclear - Klant van AMPLEXOR
Europese Investeringsbank - Klant van AMPLEXOR
Generali - Klant van AMPLEXOR
ING - Klant van AMPLEXOR
KBC - Klant van AMPLEXOR
Nationale Bank van België - Klant van AMPLEXOR
Rabobank - Klant van AMPLEXOR
six - Klant van AMPLEXOR
UBS - Klant van AMPLEXOR