Energie & milieu

Energie & milieu

De toekomst van deze sector is onzeker en voortdurend onderhevig aan veranderingen. Beurzen en investeerders houden technologische innovaties en wetenschappelijke evoluties nauwlettend in de gaten.

Beperkte middelen, een hoge vraag en een sterke focus op onderzoek, ontwikkeling en innovatieve ideeën vormen de onderliggende kwesties waaraan de sector het hoofd moet bieden. Op operationeel niveau zijn conformiteitsvereisten en risicobeoordelingen dagelijkse uitdagingen die voornamelijk worden gevoeld door bedrijven die in afgelegen gebieden en onder moeilijke omstandigheden werken.
Na de recente periode die gekenmerkt werd door talrijke fusies en overnames in de sector, is er ook een dringende behoefte aan gegevensconsolidatie. 

HOE WIJ KUNNEN HELPEN

Door onze uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van aangepaste oplossingen voor de energiesector weten we hoe we specifieke uitdagingen met betrekking tot de opbouw-, de uitvoerings- en de ontmantelingsfase in deze industrie moeten aanpakken.

Met onze kennis van uw bestaande uitdagingen en procedures ontwerpen wij de juiste infrastructuur, organisatie en processen om de gezamenlijke uitwisseling van informatie en bedrijfsprocessen mogelijk te maken.

Aanbevolen oplossingen

Als toonaangevende aanbieder van oplossingen op het gebied van global compliance, digital experience en contentmanagement hebben wij de juiste tools in handen om uw bedrijfsprocessen en prioriteiten te optimaliseren, waarbij we naadloze standaardisatie en integratie van platformen garanderen.

Plant Information Suite

Een beveiligde online-interface waar alle assets en documenten van uw fabriek toegankelijk zijn en beheerd kunnen worden.

Digital Transformation Solutions

Ontmantel de informatiesilo's van uw bedrijf, ruim organisatorische belemmeringen uit de weg en zorg ervoor dat uw medewerkers met elkaar samenwerken en onderling informatie delen.

Global Content Suite

Door deskundige diensten te combineren met de beste technologie op de markt kunnen wij voldoen aan al uw behoeften op gebied van vertaling, lokalisatie en publicaties in meerdere formaten.

Customer Experience Solutions

Beantwoord aan de hoge verwachtingen van uw klanten door de beste ervaringen te leveren via al uw communicatiekanalen.

Onze klanten staan centraal

Areva - Klant van AMPLEXOR
cea - Klant van AMPLEXOR
edf - Klant van AMPLEXOR
eni saipem - Klant van AMPLEXOR
eon - Klant van AMPLEXOR
IRSN - Klant van AMPLEXOR
iter - Klant van AMPLEXOR
Pacific Gas and Electric Company - Klant van AMPLEXOR
Schlumberger - Klant van AMPLEXOR