Klanten aan het woord: MEDICE

MEDICE heeft uw bedrijf gekozen als dienstverlener, vooral omdat de oplossingen integraal zijn. Het is voor ons van wezenlijk belang dat alle informatie in één systeem wordt beheerd. Daarom waren we op zoek naar een EDMS dat indieningsfuncties voor zowel eCTD als EVMPD integreert. We hebben zes verschillende dienstverleners beoordeeld. U hebt ons een succesvolle totaaloplossing voorgesteld voor onze regulatory affairs die voldoet aan onze behoefte aan "één enkele bron met nauwkeurige informatie".

MEDICE heeft de referentie gecontroleerd. Klanten hebben uw geloofwaardigheid bevestigd door heel positieve feedback te geven: ze zijn tevreden met de oplossing en met de bekwame en snelle support.

De oplossing ziet er gebruiksvriendelijk uit. Beschikt over weldoordachte details en een waaier aan functionaliteiten. Ze is goed gestructureerd en ontwikkeld om aan de eisen van een modern Life Sciences-bedrijf zoals dat van ons te voldoen.

Al mijn ervaringen met uw team zijn heel positief. Uw medewerkers zijn professioneel, geven snel feedback, zijn behulpzaam en verstrekken transparante informatie. Ik vond het zeer aangenaam om het project in een eerlijke omgeving te plannen.


Dr Stephan Rudolph
Manager Drug Regulatory Affairs
MEDICE Arzneimittel Pütter GmbH & Co. KG