Klanten aan het woord: Hemofarm

"We hebben gezien hoe het systeem in andere farmaceutische bedrijven werkt waarmee we informatie delen over nieuwe, geavanceerde, toekomstige oplossingen. Er zijn verschillende redenen waarom het management van Hemofarm voor SubmissionExpert heeft gekozen.

De belangrijkste redenen zijn ongetwijfeld het vinden van een geschikte manier om aan de eisen van internationale regulatory affairs te voldoen en het opbouwen van een groter concurrentievermogen in het buitenland. In vergelijking met concurrerende bedrijven in andere sectoren is succes in de farmaceutische sector grotendeels afhankelijk van de tijd die nodig is om een nieuw product op de markt te brengen.

Tegelijkertijd lijdt de sector onder de productie van een grote hoeveelheid documentatie die, zoals we uit ervaring weten, één van de grootste hindernissen vormt voor een tijdige time-to-market van een product. Dat wil zeggen dat elke procedure die het voorbereidingsproces van de documentatie versnelt, een grote invloed heeft op het succes van het bedrijf in het algemeen.

De beslissing van het management van Hemofarm ligt in de lijn van de trends in de wereldmarkt: volgens analyses van Gartner-experts staan document- en procesmanagement aan de top van de informatietechnologie- en projectinvesteringen."

Vjera Pejanović, directeur van het Hemofarm Institute