Professional Services

Ons team van consultants is perfect op de hoogte van oplossingen en technologie voor digital operational excellence, global content management en digital experience management.

AMPLEXOR biedt Professional Services aan voor de drie fasen van een project: de ontwerpfase, de ontwikkelingsfase en de operationele fase.

In de ontwerpfase analyseren we bedrijfsprocessen, informatie- en softwareomgevingen. We identificeren wat ondernemingen ervan weerhoudt hun doelen te bereiken en ontwerpen oplossingen op maat van hun behoeften.

Tijdens de ontwikkelingsfase werken we de concepten en ideeën uit die tijdens de ontwerpfase zijn ontstaan. De nadruk ligt op uitvoering: ons multidisciplinair team (architect, functioneel ontwerper en productexpert) werkt samen met de contactpersoon bij de klant, met de belangrijkste gebruikers enz. om de concepten vorm te geven.

Nadat het hele project in productie is gegaan, kunnen werknemers en klanten het beginnen te gebruiken. Tijdens de operationele fase blijven we u ondersteunen. We bieden u transparant servicemanagement en één enkel contactpunt voor vragen en hulp. Indien u bepaalde aspecten wilt wijzigen, kan dat uiteraard ook. Wij begrijpen dat vereisten met de tijd kunnen veranderen.

ONS AANBOD

Omdat projecten tegenwoordig complex zijn en snel evolueren, hechten we veel belang aan de samenwerking met onze klanten en hun eindgebruikers om inzicht te krijgen in hun manier van werken. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het welslagen van uw project en we willen met u samenwerken om het naar een nog hoger niveau te tillen.

ONZE MEDEWERKERS

AMPLEXOR hecht veel belang aan haar multidisciplinaire team enthousiaste, hoogopgeleide professionals: ontwikkelaars, bedrijfsconsultants, projectmanagers en supportmedewerkers.

We geloven in hard werken, helpen elkaar en streven ernaar om elke dag een topteam te zijn.

Onze oplossingen

Wij combineren deze diensten met een waaier aan technologieën, platformen en sectorkennis om onze klanten totaaloplossingen te bieden.

Life Science Solutions

Een suite die compliance centraal stelt en die Life Sciences-bedrijven toelaat om een reeks aparte tools te vervangen door één enkel betrouwbaar softwareproduct.

Lees meer
Global Content Suite

Door deskundige diensten te combineren met de beste technologie op de markt kunnen wij voldoen aan al uw behoeften op gebied van vertaling, lokalisatie en publicaties in meerdere formaten.

Lees meer
Enterprise Content Solutions

Maximaliseer uw content zonder aan veiligheid in te boeten, zodat uw business blijft draaien.

Lees meer
Customer Experience Solutions

Beantwoord aan de hoge verwachtingen van uw klanten door de beste ervaringen te leveren via al uw communicatiekanalen.

Lees meer