Marketing & bedrijfspublicaties

Tegenwoordig staan organisaties voor de steeds grotere uitdaging om te voldoen aan de verwachtingen en wensen van klanten. Die zijn het gevolg van het toenemende aantal communicatiekanalen, de veranderende gewoonten van consumenten en de beschikbaarheid van meertalige informatie. 

Onze professionals uit de hele wereld kunnen helpen om de boodschap en reputatie van uw merk te versterken dankzij een naadloze ondersteuning van uw publicaties en processen voor het genereren van leads. Wij zorgen ervoor dat uw informatie correct en met een lokale touch wordt verspreid over meerdere onlinekanalen. Ons dienstenaanbod omvat ondersteuning door een team van gecertificeerde en integere professionals met jarenlange ervaring die aan uw commerciële behoeften voldoen met traditionele en digitale marketingactiviteiten. Onze toegewijde servicemanagers en een team van professionals zorgen voor de juiste mate van ondersteuning. Zij maken werk van uw processen en controleren en stimuleren uw productiviteit in al haar facetten.

Onze oplossingen zijn ontworpen om klanten te voorzien van de juiste vaardigheden en bieden een combinatie van diensten, geavanceerde technologie en hooggekwalificeerde professionals.

Onze diensten voor marketing & bedrijfspublicaties omvatten:

  • Contentcreatie (copywriting, copyediting, proofreading, grafisch ontwerp)
  • Taaldiensten voor marketing (lokalisatie, terminologiebeheer, beheer van linguistic assets, kwaliteitscontrole)
  • Beheer van onlineaanwezigheid (zoekmachineoptimalisatie, mobiele zoekoptimalisatie, beheer van sociale media)
  • Campagneactiviteiten (campagnebeheer via meerdere kanalen, e-mailmarketing en -beheer, bedrijfspublicatie, klantondersteuning)
ONS AANBOD

Wij zijn er absoluut van overtuigd dat onze deskundigheid inzake marketing en bedrijfspublicaties ervoor zorgt dat onze klanten kunnen profiteren van de beste resultaten zonder zelf experts te hoeven zijn. Dankzij onze gebundelde ervaring, geavanceerde technologie en aanverwante diensten kunnen wij onze oplossingen zo combineren dat ze perfect aan uw behoeften voldoen.

Onze diensten helpen onze klanten om zich te kunnen concentreren op hun belangrijkste bedrijfsdoelstellingen en dagelijkse activiteiten, en te kunnen rekenen op de verwachte bedrijfsresultaten.

ONZE MEDEWERKERS

Als aanbieder van digitale oplossingen voor bedrijven wereldwijd beschikken wij over teams van professionals die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied en die over de hele wereld samenwerken met afdelingen die dicht bij onze klanten zijn gevestigd om te voldoen aan hun verwachtingen en wensen.

De servicemanagers behandelen de verzoeken en bestellingen van klanten, terwijl onze delivery managers zorgen voor de toewijzing van specifieke taken om de beste kwaliteit en een tijdige levering te garanderen. Zij worden beiden ondersteund door procesexperts en specifieke technologische tools om projecten op te zetten en de proceskwaliteit en resultaten continu te verbeteren.

Digital marketing: ons digital marketingteam beheert de onlineaanwezigheid en de campagneactiviteiten van onze klanten. Een team van contentstrategen en experts in SEO, digital marketing, sociale media en e-mailmarketing levert onze klanten totaaloplossingen op het gebied van digitale marketing. De SEO-experts zorgen ervoor dat uw website het nodige organische verkeer genereert voor uw doelpubliek, terwijl onze contentstrategen ervoor zorgen dat uw bezoekers leads worden. De experts in digitale marketing zijn op de hoogte van de nieuwste trends en weten welke onlinemogelijkheden ze moeten gebruiken om uw content via verschillende kanalen te publiceren. Onze socialemedia-marketeers verspreiden uw boodschap onder uw doelpubliek met behulp van socialemediakanalen, terwijl de e-mailmarketeers ervoor zorgen dat uw boodschap via e-mail een maximale impact heeft.

Publicatieteam: ons publicatieteam zorgt ervoor dat uw unieke boodschap creatief en enthousiast in de markt wordt gezet om een sterke merkpositie te creëren: de grafische ontwerpers geven uw boodschap het creatief design dat uw doelmarkt aanspreekt, onze proofreaders staan mee garant voor de kwaliteit van publicaties, de conversie-experts zorgen voor de conversie van content naar verschillende formaten, de XML-experts garanderen de correcte semantische tagging van content en de lay-outontwerpers zorgen ervoor dat de publicaties voldoen aan de vereisten van de klanten en geschikt zijn voor hun publiek.

Contentcreatieteam: goede content vormt de kern van een sterke merkpositie en contentcreatie kan aanzienlijk bijdragen tot het succes van uw bedrijf. Ons contentcreatieteam bestaat onder meer uit copywriters die content creëren volgens de eisen van het verwachte publiek. Wij beschikken over verschillende teams die werken aan technische documentatie, marketingteksten, blogposts, e-mailberichten en zoveel meer. De copyeditors helpen onze klanten om hun content te verbeteren en de toon en terminologie aan te passen aan een welbepaald doelpubliek.

Onze oplossingen

Wij combineren deze diensten met een waaier aan technologieën, platforms en sectorkennis om onze klanten totaaloplossingen te bieden.

Customer Experience Solutions

Beantwoord aan de hoge verwachtingen van uw klanten door de beste ervaringen te leveren via al uw communicatiekanalen.

Lees meer
Global Content Suite

Door deskundige diensten te combineren met de beste technologie op de markt kunnen wij voldoen aan al uw behoeften op gebied van vertaling, lokalisatie en publicaties in meerdere formaten.

Lees meer
Lees meer