Language Services

Tegenwoordig is de productie van vertaalde en gelokaliseerde content een kernactiviteit voor ondernemingen die producten en diensten wereldwijd op de markt brengen.

Wij bieden u de juiste meertalige diensten ter aanvulling van uw globaal contentmanagementproces en leveren gelokaliseerde content van topkwaliteit in meer dan 500 talencombinaties. 

Door te werken met zowel interne teams van taalkundigen als een wereldwijd netwerk van betrouwbare externe vertalers, zijn we rond de klok beschikbaar. Onze servicemanagers leiden het project door onze ISO-gecertificeerde procedure (ISO 17100). Met ons geavanceerde IT-platform kunnen de projecten consequent en transparant worden uitgevoerd waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften en middelen van de klant. Het biedt computerondersteunde vertaling en revisie, computervertaling, en stijl- en terminologietools voor vertalingen van uitstekende kwaliteit in een mum van tijd. 

Ons aanbod aan taaldiensten bestaat uit:

  • Vertaling en lokalisatie van alle onderwerpen (technische documentatie, medische vertaling, juridische documenten, marketingproducten en softwarelokalisatie).
  • Levenscyclusbeheer van vertalingen
  • Terminologiebeheer
  • Optimalisatie van computervertaling
  • Beheer van taalmiddelen
  • Kwaliteitscontrole
  • Desktoppublishing
ONS AANBOD

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met vertalingen voor een brede waaier van klanten in meerdere sectoren – de publieke sector, industrie, financiële diensten, energie en milieu, Life Sciences en luchtvaart, defensie en transport. In het verslag van de Common Sense Advisory staan we al 8 jaar in de top 10 van de taaldienstverleners. De combinatie van onze technologie en onze unieke pool gespecialiseerde taalkundigen wordt door onze klanten enorm gewaardeerd.

ONZE MEDEWERKERS

De eerste stap naar klanttevredenheid is het nakomen van onze beloften. Deze worden vervuld door uitmuntende uitvoering met behulp van de juiste tools, processen en mensen. Wij hechten veel belang aan interne deskundigheid en hebben een groot team van vertalers, terminologiebeheerders en dtp-experts die hun kennis ter beschikking stellen van onze klanten. Onze servicemanagers zijn gespecialiseerd in procesbeheer en de naleving van onze contractuele succesindicatoren – binnen de deadline, binnen het budget en volgens hoge normen. Onze pool van deskundigen is aangevuld met zorgvuldig gekozen externe medewerkers – freelancers en kleine tot middelgrote bedrijven waardoor onze capaciteiten flexibeler zijn en we technische uitdagingen kunnen aangaan. Onze ondersteunende teams van technici en consultants staan zowel in contact met onze klanten als met onze interne teams. Ze vertrouwen op onze deskundigheid die bestaat uit de combinatie van een breed gamma aan tools en processen waarmee de meest efficiënte workflows mogelijk worden. Binnen ons bedrijf voeren ze audits uit en doen ze waar nodig aanbevelingen zodat onze teams nog efficiënter kunnen werken. Al onze medewerkers en teams werken samen waardoor er meer consistentie wordt bereikt. Hierbij wordt gefocust op de relevante aspecten en wordt ingespeeld op de uitdagingen waarmee onze klanten dagelijks worden geconfronteerd. Voor elk scenario hebben we de juiste oplossing.

Onze oplossingen

Wij combineren deze diensten met een waaier aan technologieën, platforms en sectorkennis om onze klanten totaaloplossingen te bieden.

Global Content Suite

Door deskundige diensten te combineren met de beste technologie op de markt kunnen wij voldoen aan al uw behoeften op gebied van vertaling, lokalisatie en publicaties in meerdere formaten.

Lees meer
Customer Experience Solutions

Beantwoord aan de hoge verwachtingen van uw klanten door de beste ervaringen te leveren via al uw communicatiekanalen.

Lees meer
Lees meer