Top 5-wereldbedrijf uit de farmaceutische industrie selecteert INFOTEHNA voor beheer van zijn levenscyclus voor de indiening van regelgevingsdossiers op wereldwijd niveau

16 oktober 2014

INFOTEHNA, een bedrijf dat deel uitmaakt van euroscript, heeft vandaag aangekondigd dat een top 5-wereldbedrijf uit de farmaceutische industrie de oplossingen van INFOTEHNA heeft geselecteerd voor het beheren en opvolgen van zijn levenscyclus voor de indiening van regelgevingsdossiers op wereldwijd niveau om het proces te kunnen automatiseren en de zichtbaarheid te vergroten.

Na een intensieve evaluatie van 11 potentiële leveranciers koos de multinational uiteindelijk voor INFOTEHNA en opteerde hij voor twee oplossingsmodules van INFOTEHNA: RIMExpertTM en SubmissionExpertTM die in het huidige IT-landschap van de onderneming zullen worden geïntegreerd. Deze oplossingen moeten honderden gebruikers van over de hele wereld helpen om de indiening van regelgevingsdossiers op wereldwijd niveau op een efficiënte manier te beheren en op te volgen. Op die manier kunnen ze zich ook wapenen tegen uitdagingen die toekomstige wijzigingen in de regelgeving kunnen inhouden.

De twee modules behoren tot de reeks oplossingen myPharmaExpertTMvan INFOTEHNA die klanten wereldwijd beter in staat moeten stellen om de algemene prestaties inzake product lifecycle management te bevorderen, de marktintroductietijd voor nieuwe producten in te korten en tot duurzame naleving te komen. myPharmaExpertTM Suite is gemakkelijk te configureren en te valideren en kan zowel enkelvoudige nalevingsrelevante processen als volledig nalevingsmanagement op bedrijfsniveau ondersteunen.

"Door onze oplossingen in onze volledige organisatie te standaardiseren, zullen werknemers onmiddellijk toegang krijgen tot de meest recente informatie over de status van levenscycli voor de indiening van regelgevingsdossiers", verklaarde Elvis Paćelat, CEO van INFOTEHNA en vicepresident Biowetenschappen van de euroscript-groep. "Gebruikers zullen efficiënt kunnen samenwerken en in staat zijn om snel op veranderingen in te spelen. Hierdoor wordt het mogelijk om procedures inzake naleving van regelgeving sneller te laten verlopen en kwaliteitsproducten te leveren, en dit is net waar het bedrijf altijd naar heeft gestreefd", voegde hij er nog aan toe.