euroscript wordt AMPLEXOR

9 december 2015

euroscript International kondigt vandaag de rebranding van het volledige dienstenaanbod onder de naam AMPLEXOR aan. Dankzij zowel organische groei als de acquisities van Amplexor NV, INFOTEHNA en ForeignExchange Translations is het bedrijf geëvolueerd van een aanbieder van taaldiensten en contentmanagement tot een leider in digitale oplossingen. Met de nieuwe naam kan het bedrijf zijn gediversifieerde en uitgebreide dienstenaanbod beter positioneren in het kader van zijn groeistrategie op lange termijn.

Eén team met één doel

In de loop der jaren is euroscript uitgegroeid tot meer dan een aanbieder van taaldiensten en contentmanagement. Door de acquisitie van Amplexor NV in België in januari 2014 kon het bedrijf zijn deskundigheid in digital experience management ontwikkelen en versterken door de integratie van de nieuwste technologieën en best practices voor systemen voor webcontentmanagement en digitale marketingstrategie. Bovendien hebben we met de acquisitie en integratie van de oplossingen van INFOTEHNA in mei 2014 een mijlpaal bereikt op het gebied van regulatory compliance en content- en procesmanagement. Dit jaar gaat euroscript een stap verder met de acquisitie van euroscript ForeignExchange Translations, dat deskundige taaldiensten voor medische apparatuur en farmaceutica aanbiedt en een sterke wereldwijde klantenbasis heeft.

Nu wil ons bedrijf onder de naam AMPLEXOR worden erkend als een Digital Solution Provider op het gebied van Global Compliance, Digital Experience & Content. Om deze ambitie waar te maken, positioneert AMPLEXOR zich als een wereldwijde aanbieder van Business Process as a Service (BPaaS) en versterkt haar imago als een wereldwijd team met één doel, wat nu wordt weerspiegeld in één merk.

De mijlpaal van €150 miljoen bereiken

Mark Evenepoel, CEO van het nieuwe AMPLEXOR: "De tijd is rijp voor een rebranding. Door recente ontwikkelingen hebben we nagedacht over onze nieuwe capaciteiten, ons merk en onze communicatie. Daarom hebben we beslist dat we moeten communiceren over wie we zijn: een wereldwijd team met een uitstekende kennis van softwaretechnologie en oplossingen voor content- en documentmanagement voor specifieke sectoren en bedrijfsprocessen. Door de bedrijven in één wereldwijde merkstrategie te integreren, kunnen we op alle markten met onze belangrijkste concurrenten wedijveren. In de toekomst willen we onze aanwezigheid in Azië en Zuid-Amerika versterken en de mijlpaal van €150 miljoen bereiken."

In 2014 had euroscript een omzet van €110 miljoen. De omzet voor dit jaar benadert €125 miljoen: 45% wordt gegenereerd uit taaldienstverlening, 29% uit content- en documentmanagement en 26% uit professionele diensten. AMPLEXOR heeft 1.700 medewerkers in 4 continenten.

"Embracing the future"

AMPLEXOR, een merk dat al deel uitmaakte van de portfolio van euroscript, is afgeleid van het Latijnse werkwoord "omarmen" en geeft de visie en de aanpak van het bedrijf goed weer. Mark Evenepoel: "We 'omarmen' onze klanten en partners en helpen hen hun digitale strategie tot een goed einde te brengen. Zoals onze nieuwe slogan 'embrace the future' al aangeeft, denken we vooruit en leiden we onze klanten naar de toekomst."