Ügyfélvélemény: ratiopharm

„Amikor a ratiopharm 2002 elején elkezdte az engedélyezési dokumentumok kezelésére irányuló projektet, láttuk, hogy az általunk értékelt legtöbb létező szoftvertermék vagy egyénre szabott megoldás igazából nem felel meg az elvárásainknak. Szerencsés véletlen folytán ebben az időszakban kapcsolatba léptünk a PLIVA-val és az INFOTEHNA-val.


Vállaltuk annak kockázatát, hogy egy fenntartható dokumentumkezelő megoldás kialakítására irányuló, folyamatban lévő fejlesztéshez csatlakozunk, de kezdettől fogva bíztunk abban, hogy az INFOTEHNA-nál és a PLIVA-nál az engedélyezési folyamatok terén érzékelt széles körű tapasztalat rendkívül jó megoldáshoz és sikeres projekthez vezet.


Nem csalódtunk – sőt, éppen ellenkezőleg! 2002 végén a rendelkezésünkre állt egy működő kísérleti rendszer, amely valamennyi alapfolyamatot kezelte. Új ügyfélként soha nem jelentett problémát, ha ötleteinkkel és tapasztalatainkkal álltunk elő. Kezdettől fogva nagyon jó volt a csapatszellem, az együttműködés pedig mindannyiunk számára gyümölcsöző volt akkor is, és most is az.”


Karl Dieing, ratiopharm, IT-projekt- és -szolgáltatási vezető