Ügyfélvélemény: MEDICE

A MEDICE számára – elsősorban az integrált jellegű megoldások miatt – az Önök vállalata az első számú szolgáltató. Valamennyi információ egyetlen rendszerben történő kezelése rendkívül fontos számunkra. Ezért kerestünk olyan vállalati dokumentumkezelő rendszert (EDMS), amellyel az elektronikus közös műszaki dokumentumok (eCTD) és az EVMPD-adatok benyújtása is kezelhető. Hat szolgáltatót értékeltünk. Cégük bevált, átfogó engedélyezési megoldást biztosított vállalatunk számára, amellyel teljesült az „egyetlen hiteles információforrás” iránt támasztott követelményünk.

A MEDICE ellenőrizte a referenciát. Az ügyfél rendkívül pozitív visszajelzése megerősítette cégük megbízhatóságát: az ügyfél elégedett a megoldással, valamint a jó és gyors támogatási szolgáltatásokkal.

Úgy tűnik, hogy a megoldás könnyen használható. Részleteiben alaposan átgondolt és számos funkcióval bír. Jól strukturált és jól tervezett, így kielégíti az olyan modern élettudományi szervezetek igényeit, mint a miénk.

Nagyszerű tapasztalataim vannak az Önök csapatával kapcsolatban. Profi szakemberekből áll, azonnali visszacsatolást biztosítanak, segítőkészek és átlátható tájékoztatást adnak. Öröm volt számunkra a korrekt környezetben végzett projekttervezési tevékenység.


Dr Stephan Rudolph
gyógyszerengedélyezési igazgató
MEDICE Arzneimittel Pütter GmbH & Co. KG