Ügyfélvélemény: Hemofarm

„Láttuk, hogy a rendszer hogyan működik más olyan gyógyszeripari vállalatoknál, amelyekkel meg fogjuk osztani a jövő új, fejlett megoldásaira vonatkozó információinkat. A Hemofarm vezetése számos okból kifolyólag döntött a SubmissionExpert projekt mellett.

A legfontosabb ok kétségtelenül az volt, hogy meg tudjunk felelni a szigorú nemzetközi engedélyezési előírásoknak, és versenyképesebbek legyünk a külföldi piacokon. A versenyszférában működő más vállalatokkal összehasonlítva a gyógyszeriparban a siker nagy mértékben attól függ, hogy mennyi időre van szükség egy új termék piaci bevezetéséhez.

Ugyanakkor az ágazatra jelentős terhet ró a nagy mennyiségű dokumentáció előállítása, amely a tapasztalatok szerint a termékek megfelelő időben történő piaci bevezetésének egyik legfőbb akadálya. Ez azt jelenti, hogy a dokumentáció elkészítését felgyorsító minden eljárás jelentős mértékben befolyásolja a vállalat sikerét.

A Hemofarm vezetőségének döntése összhangban van a globális piacokon megfigyelhető tendenciákkal; a Gartner szakértőinek elemzései szerint a dokumentum- és folyamatkezelés az első számú információtechnológiai és projektberuházási tevékenység.”

Vjera Pejanović, a Hemofarm Institute igazgatója