Professzionális szolgáltatások

Tanácsadói csapatunknak egyértelmű elképzelése van a digitális működési kiválóságról, a globális tartalomkezelésről, valamint a digitálisélmény-kezelési megoldásokról és technológiáról.

Az AMPLEXOR professzionális szolgáltatások projektjei három szakaszból állnak: tervezés, megvalósítás és működtetés.

A tervezési szakaszban elemezzük az üzleti folyamatokat, az információkat és a szoftverkörnyezeteket. Azonosítjuk azokat a hiányosságokat, amelyek akadályozzák a szervezeteket a céljaik elérésében, és az igényeikkel összhangban megoldásokat tervezünk.

A megvalósítás szakaszában kidolgozzuk a tervezési szakasz során kialakított elképzeléseket és ötleteket. A hangsúly a végrehajtáson van: több szakterületet átfogó csapatunk (építészek, funkcionális tervezők és termékszakértők) az ügyfél kapcsolattartójával, a fő felhasználókkal stb. együtt dolgozik azon, hogy az elképzelések megvalósuljanak.

Miután minden elkészült és működik, a munkatársak vagy az ügyfelek használatba vehetik a végterméket. A működtetés szakaszában továbbra is biztosítjuk az ügyféltámogatást. Átlátható szolgáltatásirányítást és külön kapcsolattartót biztosítunk a kérdések megválaszolására és a segítségnyújtásra. Módosításra vagy változtatásra természetesen van lehetőség, hiszen a követelmények idővel változhatnak.

AMIT NYÚJTANI TUDUNK

Napjaink összetett és gyorsan változó projektjeinek világában nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkkel való együttműködésre, hogy megismerjük működésüket, továbbá a kívánt rendszer felhasználóival való együttműködésre. Úgy érezzük, hogy a mi felelősségünk az, hogy sikeressé tegyük az Ön projektjét, és reméljük, annak további tökéletesítésére ösztönözzük Önt.

ERŐFORRÁSAINK

Az AMPLEXOR nagyra értékeli a lelkes, jól képzett szakemberekből – fejlesztőkből, üzleti tanácsadókból, projektvezetőkből és támogató munkatársakból – álló, több szakterületet átfogó csapatát.

Hiszünk a kemény munkában, egymás segítésében, és abban, hogy nap mint nap a lehető legjobb csapat legyünk.

Megoldásaink

Szolgáltatásainkat többféle technológiával és platformmal, valamint ágazati szakismeretekkel kombináljuk, így ügyfeleink számára teljes körű megoldásokat biztosítunk.

Life Science Solutions

Megfelelőség-központú programcsomag, amely az élettudományokkal foglalkozó vállalatoknál a szétaprózott eszközöket felváltó, egységes, hiteles szoftvertermék lehet.

Tovább
Global Content Suite

A szakértői szolgáltatások és az osztályelső technológia együttese kielégíti a fordítással, lokalizációval és a több formátumban történő közzététellel kapcsolatos igények teljes körét.

Tovább
Enterprise Content Solutions

Tartsa mozgásban vállalkozását. Minimális idő alatt hozza ki a maximumot a tartalmakból úgy, hogy a biztonság a legmagasabb szintű marad.

Tovább
Customer Experience Solutions

Ügyfelei legmagasabb szintű elvárásainak megfelelő, prémium minőségű felhasználói élményt nyújthat valamennyi rendelkezésére álló kommunikációs csatornán.

Tovább