Nyelvi szolgáltatások

A mai világban a lefordított és lokalizált tartalmak előállítása kulcsfontosságú a termékeiket és szolgáltatásaikat világszerte forgalmazó és értékesítő szervezetek számára.

Többnyelvű szolgáltatásaink kiegészítik ügyfeleink globális tartalomkezelési folyamatát, és több mint 500 nyelvkombinációban biztosítanak kiváló minőségű lokalizált tartalmat. 

A cég a saját nyelvészcsapataira és a világszerte rendelkezésre álló külső fordítókból álló megbízható hálózatára támaszkodva a nap huszonnégy órájában képes a szolgáltatásnyújtásra. Szolgáltatásmenedzsereink a projekteket ISO szerint tanúsított (ISO 17100) folyamatban irányítják. Korszerű technológiai platformunk támogatásával a projektek végrehajtása zökkenőmentes, igazodik az ügyfelek igényeihez és erőforrásaihoz, továbbá teljes mértékben átlátható. A platform keretében számítógéppel támogatott fordítás és lektorálás, gépi fordítás, valamint stílus- és terminológiakezelő eszközök állnak rendelkezésre kivételes minőségű fordítások rövid határidőre történő elkészítéséhez. 

Nyelvi szolgáltatásaink köre a következő:

  • Fordítás és lokalizáció bármely témában (műszaki dokumentáció, orvostudományi szövegek, jogi dokumentumok, marketing anyagok, szoftverlokalizáció).
  • A fordítási tevékenység életciklus-kezelése
  • Terminológiakezelés
  • Gépi fordítás optimalizálása
  • Nyelvi eszközök kezelése
  • Minőség-ellenőrzés
  • Kiadványszerkesztés
AMIT NYÚJTANI TUDUNK

Több mint 30 éve végzünk fordítási tevékenységet számos ágazatban – közszféra, ipari termelés, pénzügyi szolgáltatások, energetika és környezetvédelem, élettudományok, repülés és űrhajózás, védelem, valamint közlekedés – széles ügyfélkör számára. Cégünk már 8 éve az első 10 nyelvi szolgáltató vállalat között van a Common Sense Advisory Report által felállított rangsor szerint. Kiváló nyelvészeti szakembereink rendelkezésre állása az alkalmazott technológiával kombinálva az ügyfelek számára igen értékes kínálatot biztosít.

ERŐFORRÁSAINK

Meggyőződésünk, hogy ügyfeleink elégedettségének kulcsa az ígéreteink megtartása. E cél elérését a megfelelő eszközökkel, folyamatokkal és humánerőforrásokkal támogatott kiváló végrehajtás teszi lehetővé. Nagyra értékeljük a belső szakértelmet. Fordítókból, terminológusokból és DTP-szakértőkből álló nagy létszámú csapatunk szaktudása ügyfeleink igényeinek kielégítését szolgálja. Szolgáltatásmenedzsereink a folyamatkezelés szakértői, akik teljesítik alapvető szerződéses sikermutatóinkat – határidőre, a megállapított költségkeretek között és minőségileg magas színvonalon. Belső szakembereink mellett gondosan kiválasztott külső munkatársakkal is dolgozunk – külső munkatársaink szabadúszó munkavállalók vagy kis-, illetve középvállalkozások, amelyek lehetővé teszik számunkra a rugalmas kapacitásgazdálkodást és bármilyen technikai probléma megoldását. Mérnökökből és tanácsadókból álló támogató csapataink mind az ügyfelekkel, mind a belső csapatainkkal együttműködnek. Munkájuk során az eszközök és folyamatok széles körét kombináló, a leghatékonyabb munkafolyamatok létrehozását célzó szakértői tudásra támaszkodnak. A belső munkafolyamatok terén igény szerint ellenőrzéseket végeznek és javaslatokat tesznek a fejlesztésre, így csapataink hatékonyabban tudnak dolgozni. Munkavállalóink és csapataink együttműködésének köszönhetően javul a folyamatok konzisztenciája, a releváns szempontok kapnak kiemelt figyelmet, és eleget tudunk tenni az ügyfeleink által napi szinten támasztott kihívásoknak. Minden létező forgatókönyvre megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Megoldásaink

Szolgáltatásainkat többféle technológiával és platformmal, valamint ágazati szakismeretekkelkombináljuk, így ügyfeleink számára teljes körű megoldásokat biztosítunk.

Global Content Suite

A szakértői szolgáltatások és az osztályelső technológia együttese kielégíti a fordítással, lokalizációval és a több formátumban történő közzététellel kapcsolatos igények teljes körét.

Tovább
Customer Experience Solutions

Ügyfelei legmagasabb szintű elvárásainak megfelelő, prémium minőségű felhasználói élményt nyújthat valamennyi rendelkezésére álló kommunikációs csatornán.

Tovább
Tovább