Marketing és vállalati közzététel

Napjainkban a szervezetek az ügyféligényeknek és -elvárásoknak való megfelelés tekintetében folyamatosan növekvő kihívásokkal néznek szembe, mivel a kommunikációs csatornák száma növekszik, a fogyasztói szokások változnak, valamint az információk több nyelven állnak rendelkezésre. 

Szakembereink a közzététel átfogó támogatásával és korszerű tartalomgenerálási megoldásokkal világszerte segítik ügyfeleinket a termékmárkák által megtestesített üzenet és a márka hírnevének fenntartásában. Gondoskodunk az ügyfél által közölni kívánt információk helyileg elérhető online csatornákon történő közzétételéről. Szolgáltatásaink keretében több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható szakemberekből álló csapatunk segíti az ügyfeleket abban, hogy hagyományos és digitális marketingtevékenységek révén elérjék üzleti céljaikat. A termelékenységet minden szempontból figyelemmel kísérő és növelő, kijelölt szolgáltatásmenedzsereink és a folyamatokon dolgozó szakemberekből álló csapatunk gondoskodnak a támogatás megfelelő szintjéről.

Megoldásaink megfelelő eszközöket biztosítanak ügyfeleink számára, továbbá a szolgáltatások és a legkorszerűbb technológia, illetve a magasan képzett szakemberek együttesét vetik latba.

Marketing- és vállalati közzétételi szolgáltatásaink köre a következő:

  • Tartalom létrehozása (reklámszövegírás, reklámszerkesztés, lektorálás, grafikai tervezés)
  • Marketing nyelvi szolgáltatások (lokalizáció, terminológiakezelés, nyelvi eszközök kezelése, minőség-ellenőrzés)
  • Az online megjelenés kezelése (keresőmotor-optimalizálás, mobil eszközökön történő keresés optimalizálása, a közösségi média használata)
  • Kampányműveletek (többcsatornás kampánykezelés, e-mail marketing és e-mailek kezelése, vállalati közzététel, ügyféltámogatás)
AMIT NYÚJTANI TUDUNK

Komolyan hiszünk abban, hogy marketing és vállalati közzétételi területen szerzett szakértelmünknek köszönhetően ügyfeleink – ágazattól függetlenül – a legjobb megoldások birtokába jutnak, miközben nem szükséges, hogy saját maguk is szakértők legyenek. Széles körű tapasztalatunk, a legkorszerűbb technológia, valamint a kapcsolódó szolgáltatások lehetővé teszik az ügyféligények megfelelő kielégítését biztosító megoldások kombinációinak kidolgozását.

Szolgáltatásaink igénybevételével ügyfeleink folyamatosan az elsődleges üzleti céljaikra és napi tevékenységeikre koncentrálhatnak, és elérhetik a kitűzött üzleti eredményeket.

ERŐFORRÁSAINK

Globális szervezetek digitálismegoldás-szolgáltatójaként olyan csapatokkal rendelkezünk, amelyek tagjai szakterületük kiváló ismerői, és világszerte ügyfeleink üzletviteli helyéhez közeli szervezeti egységekben dolgoznak az ügyfelek elvárásainak és igényeinek való megfelelés érdekében.

Szolgáltatásmenedzsereink gondozzák az ügyféligényeket és a megrendeléseket, míg szolgáltatáskoordinátoraink a feladatok elosztásával biztosítják a csúcsminőségű végterméket és a határidőre történő átadást. A szolgáltatásmenedzserek és a szolgáltatáskoordinátorok munkáját folyamatszakértők és a feladatokhoz szabott technológiai eszközök segítik a projektek létrehozásában, valamint a folyamatminőség és a végeredmény szüntelen javításában.

Digitálismarketing-csapat: digitálismarketing-csapatunk foglalkozik ügyfeleink online megjelenésével és kampányműveleteivel. A keresőmotor-optimalizálási szakértők, a tartalomstratégiai munkatársak, a digitális marketing szakértői, a közösségi médiával foglalkozó munkatársak és az e-mail marketing szakértői teljes körű digitálismarketing-megoldásokat kínálnak ügyfeleink számára. A keresőmotor-optimalizálási szakértők gondoskodnak arról, hogy kereséskor az ügyfél weblapjára megfelelő mértékben lehessen rátalálni a weben, a tartalomstratégiai munkatársak feladata, hogy a weblap látogatói mintegy rávezessék a digitális marketing szakértőit az aktuális tendenciákra és arra, hogy milyen módon használhatók fel az online lehetőségek a tartalom különböző csatornákon történő közzétételére. A közösségi médiával foglalkozó munkatársak a közösségi média csatornáin juttatják el az ügyfél üzleti üzenetét a célközönséghez, míg az e-mail marketing szakértőinek tevékenysége révén az üzenet e-mail útján ér célba, biztosítva a maximális eredményességet.

Közzétételi csapat: közzétételi csapatunk arról gondoskodik, hogy az egyedi üzleti üzenetek kreatív és átható módon, a termékmárka számára jelentős pozíciót kiharcolva jelenjenek meg a piacon: a grafikai tervezők a célpiacon értelmezhető, kreatív módon tálalják az üzenetet; a lektorok segítenek abban, hogy a közzétett tartalom jó minőségű legyen; a konverziós szakértők feladata a tartalom egyik formátumból egy másikba történő átalakítása; az XML-szakértők szemantikailag megfelelően címkézik a tartalmat; az arculattervezők pedig arról gondoskodnak, hogy a közzétett tartalom megfeleljen az ügyfél igényeinek és a célközönségnek.

A tartalmakat létrehozó csapat: a nagyszerű tartalom a termékmárka erőteljes pozíciójának központi eleme, a tartalom létrehozása pedig az üzleti siker meghatározó tényezője lehet. Cégünknél a tartalmakat olyan reklámszövegírókból álló csapat hozza létre, akik a tartalmat a várható közönségelvárások szerint alakítják ki. Más és más csapat dolgozik a műszaki dokumentációkon, a marketingszövegeken, a blogbejegyzéseken, az e-mail üzeneteken és számos más tartalomhordozón. A reklámszerkesztők a tartalom fejlesztésében és a célközönség igényeihez – a megfelelő hangvétel és terminológia tekintetében – való hozzáigazításában segítik ügyfeleinket.

Megoldásaink

Szolgáltatásainkat többféle technológiával és platformmal, valamint ágazati szakismeretekkel kombináljuk, így ügyfeleink számára teljes körű megoldásokat biztosítunk.

Customer Experience Solutions

Ügyfelei legmagasabb szintű elvárásainak megfelelő, prémium minőségű felhasználói élményt nyújthat valamennyi rendelkezésére álló kommunikációs csatornán.

Tovább
Global Content Suite

A szakértői szolgáltatások és az osztályelső technológia együttese kielégíti a fordítással, lokalizációval és a több formátumban történő közzététellel kapcsolatos igények teljes körét.

Tovább
Tovább