A műszaki dokumentációk kezelése

A dokumentáció mennyiségének drámai növekedésével egyre nehezebbé vált a belső és a külső dokumentumok hatékony kezelése.

Teljes körű szolgáltatási csomagunk elemei a következők:

  • Mérnöki szolgáltatások a termékdokumentáció létrehozásának vagy valamely komplex berendezés (pl. MRI-szkenner a kórházakban) ügyfélnél történő telepítésének elősegítésére
  • Műszaki dokumentáció megszövegezése (XML vagy más formátumban) az ügyfél műszaki osztályának információi alapján
  • A dokumentumtár kezelése és tartalmának közzététele a leggyakrabban használt tartalomkezelő rendszerekkel (Documentum, Alfresco stb.)
  • A digitális és papíralapú dokumentáció beolvasása, kinyomtatása és archiválása.

Segítjük Önt a dokumentumkezelési ciklus minden fázisában. Teljes körű dokumentációsfolyamat- és dokumentumtárhely-kezelést is biztosítunk.

AMIT NYÚJTANI TUDUNK

A dokumentumkezelés kritikus fontosságú. Magasan képzett munkatársak értékes időt vesztegethetnek el a megfelelő dokumentum (különösen a megfelelő verzió) megkeresésével vagy ismételt létrehozásával. Túl gyakran fordul elő, hogy a létrehozott értékes tartalmat nem megfelelően tárolják, ezért a vállalat többi 99%-a számára a tartalom használhatatlan, ami rontja a vállalat hatékonyságát és eredményességét.

Az AMPLEXOR-nak köszönhetően az ügyfél az alapfeladatával foglalkozhat, és ránk bízhatja a dokumentumkezelést, amelyet mi a legkorszerűbb folyamatok és eszközök alkalmazásával, valamint teljes mértékben átlátható módon végzünk.

ERŐFORRÁSAINK

Rendelkezünk az egyes feladatokhoz szükséges megfelelő emberekkel: dokumentumkezelőkkel, szövegírókkal, tanácsadókkal, projektvezetőkkel, mérnökökkel stb.

Világszerte 500-nál is több szakértőből álló csapatunk dolgozik nukleáris létesítmények, gyógyszerészeti laboratóriumok, légitársaságok és nagy termelővállalatok számára.

Megoldásaink

Szolgáltatásainkat többféle technológiával és platformmal, valamint ágazati szakismeretekkelkombináljuk, így ügyfeleink számára teljes körű megoldásokat biztosítunk.

Ráadásul e technológiák és platformok integrálhatók az ügyfelek információs rendszerébe (LDAP, ERP, PIM, CRM stb.), lehetővé téve a dokumentum-létrehozási folyamat magasabb fokú ellenőrzését és automatizálását.

Product Information Solutions
Tovább
Global Content Suite

A szakértői szolgáltatások és az osztályelső technológia együttese kielégíti a fordítással, lokalizációval és a több formátumban történő közzététellel kapcsolatos igények teljes körét.

Tovább
Enterprise Content Solutions

Tartsa mozgásban vállalkozását. Minimális idő alatt hozza ki a maximumot a tartalmakból úgy, hogy a biztonság a legmagasabb szintű marad.

Tovább
Plant Information Suite

Biztonságos online interfész az összes üzemi eszköz és dokumentum elérésére és kezelésére.

Tovább