Sitecore

Átfogó ügyfélélmény-kezelési megoldás

file

A Sitecore az ügyfélélmény-kezelés területén működő piacvezető szolgáltató, amely lehetővé teszi, hogy a vállalatok marketingszakemberei megismerjék a meglévő és potenciális ügyfeleik körében a vállalatról alkotott képet.

A Sitecore Experience Platform használatának célja, hogy valamennyi tevékenység középpontjába az ügyfél kerüljön, így az ügyfelet egy életre meg lehessen nyerni. A platformon a Sitecore Experience Profile használatával pontosan látható, hogy az egyes ügyfelek – még jóval azelőtt, hogy a vállalat ügyfelei lettek – hogyan látták a vállalatot.

A Sitecore segítségével létrehozhat egy olyan tartalomkezelő webes rendszert, amely az ügyfél által elérhető minden hozzáférési ponton keresztül elérhető konzisztens, összekapcsolt élményt kínál. Valamennyi marketingtevékenység zökkenőmentesen kezelhető, kapcsolati formától – online platform, offline eszköz vagy menet közben használható eszköz – függetlenül. A tartalmak, termékek és eszközök teljes körűen, egy helyen kezelhetők.

A Sitecore platform beépített elemzőmoduljával megállapítható, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem. Ehhez nem szükséges az egyes kampányokat előre megcímkézni: a Sitecore automatikusan nyomon követi az egyes tartalmak egyes csatornákon keresztüli lehívását. A felhasználó által végzett minden navigáció látható és követhető. A Sitecore alkalmazásával a marketingszakemberek a weblapokat különböző variációkban hozhatják létre, amelyeket a Sitecore Experience platform az adott felhasználói kör függvényében automatikusan jelenít meg. A népszerűbb variációk gyakrabban jelennek meg. A Sitecore a felhasználói élmény automatikus optimalizálásával segíti a tartalmak konvertálását.

A Sitecore Experience Database összegyűjti a felhasználói tapasztalatokat bemutató adatokat, és összekapcsolja azokat az egyes ügyfelekkel. Az egyes ügyfelek megismerése lehetőséget ad arra, hogy az adott ügyfél számára valós időben a legrelevánsabb tartalmat lehessen megjeleníteni.

Az integrált Sitecore Experience Database, Profile és Analytics hatékony platformmá teszik a Sitecore-t azon vállalatok számára, amelyek egyetlen platform keretében szeretnék kiaknázni az ügyfeleik megismeréséből fakadó előnyöket abból a célból, hogy a weblapjuk látogatói számára személyre szabott tartalmat jeleníthessenek meg, lojálisabbá tegyék ügyfeleiket és elősegítsék a tartalmak konvertálását.