PTC

Partnerünk a dinamikus vállalati közzétételben

file

A PTC (Nasdaq: PMTC) szoftvereket és szolgáltatásokat kínál egyedi gyártók számára, amelyekkel megvalósíthatják globalizációs, gyors piacra juttatási és működési hatékonysági céljaikat a termékfejlesztésben. A vállalat CAD-szoftverjével, valamint tartalom- és folyamatkezelési megoldásaival a gazdasági szereplők – ágazattól függetlenül – elérhetik fő céljaikat, valamint a vevői igényeknek és az ágazati előírásoknak megfelelő innovatív termékeket tudnak kihozni.

A PTC Arbortext termékinformációs szoftvere páratlan folyamatintegrációt és automatizálást tesz lehetővé, amivel jól kezelhetők az egyedi gyártók előtt álló aktuális kihívások. A vállalatok kiaknázhatják vele a termékfejlesztés során létrejött hatalmas információtömeget, a termékek és a dokumentáció párhuzamos fejlesztése érdekében. A vállalatok az információ újbóli felhasználásával, (az újbóli létrehozás helyett) jelentősen javíthatják a dokumentáció minőségét, lerövidíthetik a piacra jutást, és csökkenthetik a kiadási költségeket.

Az AMPLEXOR PTC ChannelAdvantage viszonteladóként (Enterprise Solution Provider – Gold) a repüléssel és űrhajózással kapcsolatos, a védelmi és közlekedési, az autóipari és a gyártó ágazatokban tevékenykedő ügyfeleknél vezeti be a PTC Product Development Systemet (PDS). A teljes PTC PDS rendszer a piacvezető Pro/ENGINEER, Windchill, Arbortext, Mathcad és ProductView termékekből áll, amelyeket úgy terveztek, hogy együtt szolgálják a vállalati termékfejlesztési folyamatok optimalizálását.

AMPLEXOR PLM és S1000D megoldása, technikai szövegírási és 2D/3D műszaki ábrázolási szolgáltatásai a PTC kategóriájában legjobb technológiájára épülnek. Szállítunk rugalmas infrastruktúra-modelleket is, például a SaaS-t igény szerinti termékinformációs és műszaki dokumentációs szolgáltatáshoz. Ügyfeleink ezek használatával nem csak az engedélyezési, hardver- és karbantartási költségek csökkentésének előnyeit élvezhetik, de afelől is nyugodtak lehetnek, hogy amikor és ahol kell, a legújabb technikával dolgozhatnak. Bevált nyelvi szolgáltatásainkkal együtt, az ügyfelek könnyen elérhetik piaci és termékbevezetési céljaikat, valamint a magas színvonalú vevőtámogatást a termék teljes életciklusa alatt.