Componize

Nagy volumenű termékinformáció létrehozásának, kezelésének és többcsatornás közzétételének optimalizálása

file

Számos ágazatban több modulból, verzióból és variánsból álló, összetett termékvonalak kezelésére van szükség, amely komplex és többnyelvű műszaki információk megjelenéséhez vezet. A Componize olyan DITA tartalomkezelő rendszer, amellyel optimalizálható a nagy volumenű termékinformáció, például a termékdokumentáció vagy oktatási tartalom, létrehozása, kezelése és közzététele.

A vállalati méretű együttműködés, a használat egyszerűsége, a skálázhatóság és a nyílt architektúra együttese olyan rendszertulajdonságok széles körét biztosítja, amelyre napjainkban minden szervezetnek szüksége van, amikor kialakítja a tartalomkezelési stratégiáját. Töltsön kevesebb időt a tartalom szervezésével, kutatásával és újraalkotásával, inkább foglalkozzon többet valódi értékek létrehozásával úgy, hogy jobban újrafelhasználja, és gyorsabban, többcsatornás módon állítja elő a tartalmakat.

A Componize jelenleg többek között az AMD, a SAP és a Merck információfejlesztési tevékenységét korszerűsíti. E partneri együttműködés révén az AMPLEXOR ügyfelei egy könnyen kezelhető tartalom- és dokumentumkörnyezet előnyeit élvezhetik.