Adobe

Eszközök a digitális marketing támogatására

file

Az Adobe Marketing Cloud a digitális marketing olyan teljes körű és integrált eszközkészlete, amelynek tartalomkezelő rendszerelemeaz Adobe Experience Manager (AEM, korábban Adobe CQ5). Olyan átfogó tartalomkezelő megoldásról van szó, amelynek segítségével weboldalak, mobil alkalmazások, űrlapok és közösségek hozhatók létre. Segíti Önt abban, hogy digitális marketingcsatornáin – web, mobil, e-mail és videó – kreatív marketingeszközöket és egyéb tartalmakat hozzon létre, továbbá támogatja ezek rendszerezését és terjesztését is.

Az Adobe Experience Manager segítségével valamennyi platformon kialakíthatja az ügyfél által átélhető digitális élményt, legyen szó mobil alkalmazásról, közösségekről, digitális űrlapokról vagy webről.

Ha olyan integrált és teljes körű marketingeszköz-készletet keres, amellyel személyre szabott, többcsatornás digitális élmény alakítható ki, akkor az Adobe Marketing Cloud a megfelelő megoldás.

Az Adobe Marketing Cloud többi eszköze egymást kiegészítve járul hozzá a marketingtevékenység maximális eredményességéhez: az Adobe Analytics használatával megismerhető az ügyfélviselkedés, míg az Adobe Social lehetővé teszi a közösségi médiában végzett tevékenységek hatékony kezelését és hatásuk mérését. Az Adobe Campaign alkalmazásával az ügyfeleket jobban megszólító, személyre szabott kampányokat dolgozhat ki. A személyre szabott megközelítéssel – az Adobe Target segítségével – minden eddiginél sikeresebb lehet.