Rólunk

Küldetésünk

Célunk, hogy olyan vezető digitálismegoldás-szolgáltatóvá váljunk, amely megoldásokat kínál a globális megfelelés, a digitális élmény biztosítása és a tartalomkezelés területén.

Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek a folyamathatékonyság és a jövedelemtermelő képességük javításában, a piacra lépéshez szükséges idő csökkentésében, valamint minőségügyi és megfelelési kérdésekben.

Azonnal alkalmazható megoldásaink támogatják az alapvető ipari folyamatokat, és kiterjednek a szoftvertechnológiára, a tanácsadásra, a rendszer-integrációra, továbbá a nyelvi és tartalomkezelési szolgáltatásokra is.

A repülés és űrhajózás, a védelem és közlekedés, az energiaszektor, a pénzügyek, az élettudományok, az ipari termelés, valamit a közszféra területén általunk kínált megoldások a napjainkban elérhető legkorszerűbbek.

Tevékenységünket globális szinten végezzük

41
iroda

22
ország

1850
alkalmazott

Szolgáltatások

Az erőforrások globális szintű biztosításán alapuló üzleti szolgáltatásaink, ügyfeleink igényeihez igazodóan, helyi, onshore, nearshore és offshore megoldások esetén egyaránt növelik ügyfeleink kapacitását. 

Partnerek

Partnereink a legjobb szoftver és a legjobb platformok ötvözetével, valamint a rendelkezésünkre álló mélyreható tapasztalat igénybevételével a legkorszerűbb technológiát kínálják a többnyelvű környezetekben történő alkalmazásra.

Megoldások

A legjobb technológiával és szakértelemmel felvértezett vezető digitálismegoldás-szolgáltatóként megoldásokat kínálunk a globális megfelelés, a digitális élmény biztosítása és a tartalomkezelés területén.