A legjobb öt közé tartozó, nemzetközi jelenlétű gyógyszeripari társaságok egyike az INFOTEHNA vállalatot választotta a hatósági benyújtásai teljes életciklusának kezelésére

16 október 2014

Az euroscript egyik tagvállalataként működő INFOTEHNA ma bejelentette, hogy a legjobb 5 közé tartozó, nemzetközi jelenlétű gyógyszeripari társaságok egyike a folyamat automatizálására és a láthatóság növelésére való törekvés jegyében az INFOTEHNA megoldásait választotta hatósági benyújtásai teljes életciklusának kezelésére és nyomon követésére.

A multinacionális vállalat 11 kereskedő intenzív értékelése után választotta ki az INFOTEHNA csoportot, és az INFOTEHNA két megoldásmoduljára, a RIMExpertTM és a SubmissionExpertTM modulra esett a választása, amelyeket a vállalat mostani informatikai látképébe fog integrálni. Ezek a megoldások világszerte több száz felhasználónak nyújtanak segítséget a hatósági benyújtások egészének hatékony kezeléséhez és nyomon követéséhez, ezáltal segítvén őket a jövőbeni szabályozási változásokhoz kapcsolódó kihívások leküzdésében.

A két modul az INFOTEHNA myPharmaExpertTM megoldási csomag részét képezi, amely világszerte segíti az ügyfeleket, hogy még inkább fokozhassák a termékeik életciklus-kezelésére irányuló erőfeszítéseket, csökkenthessék az új termékek piacrajutási idejét és bevezethessék a fenntartható megfelelősséget. A myPharmaExpertTM – könnyedén konfigurálható és validálható megoldáscsomagként – az egyéni megfelelőséghez kapcsolódó folyamatoknak és a teljes vállalati megfelelőség kezelésének a támogatására egyaránt alkalmas.

„A szervezeten belüli megoldásaink egységesítése révén a munkavállalók azonnali hozzáférést kapnak a hatósági benyújtások életciklusstátuszaival kapcsolatos legfrissebb információkhoz,” fejtette ki Elvis Paćelat, az INFOTEHNA ügyvezető igazgatója és az euroscript csoport élettudományokért felelős alelnöke. „Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan és megfelelő módon működhessenek együtt, és gyorsan reagálhassanak a változásokra. Ezenkívül a szabályozói megfelelőségi folyamatoknak és a minőségi termékek előállításának a felgyorsulását eredményezi, ami iránt a vállalat mindig is elkötelezett volt,” tette hozzá.