A ForeignExchange Translations, az orvosi szakfordítási ágazat piacvezetője csatlakozik az euroscript International vállalathoz

18 május 2015

A ForeignExchange Translations és az euroscript International bejelentette, hogy részvényvásárlási szerződést írtak alá, amelynek értelmében a luxemburgi székhelyű euroscript, a globális tartalomkezelési megoldások vezető szolgáltatója megvásárolja az orvosi szövegek fordítására szakosodott piacvezető vállalatot, a Foreign Exchange-t. Az akvizíció várhatóan 2015. május végéig fog megvalósulni.

A két vállalat tökéletesen kiegészíti egymást ügyfélkörük összetétele, termék- és szolgáltatáskínálatuk, valamint az élettudományok ágazatán belüli, a legfőbb földrajzi területeken jellemző piaci penetrációja tekintetében. Az euroscript technológiaorientáltságot, globális jelenlétet és a vállalkozások által szabályozott tartalom-, dokumentum- és megfelelőségkezelési megoldások területén szerzett tapasztalatot hoz, a ForeignExchange pedig az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar piacain nyújtott nyelvi szolgáltatások területén meglévő szakértelmet biztosít, mindezt kiegészítve erős és globális ügyfélbázisával.

„Nagyon örülünk, egyben izgatottan várjuk, hogy az euroscript családjában üdvözölhessük Andres Heuberger urat és globális csapatát” – közölte az euroscript vezérigazgatója, Mark Evenepoel. „Munkatársaink tehetségének ötvözésével, valamint technológiáink és szolgáltatásaink összevonásával vállalataink az ügyféligények jóval szélesebb körét tudják majd kielégíteni. A ForeignExchange és az Infotehna (a szabályozói információk, dokumentumok és folyamatok kezelésére szolgáló megoldások vezető szállítója, melyet az euroscript a múlt évben vásárolt fel) akvizíciója egyedi kínálatot teremt az élettudományok ágazatában sajátosan jellemző globális kihívások kezelésére, és lehetővé teszi az ügyfelek számára a termékeik minőségének, hatékonyságának és biztonságosságának biztosítását.”

Andres Heuberger, a ForeignExchange vezérigazgatója a következőket teszi hozzá: „Büszkék vagyunk hírnevünkre, ügyfeleinkre és számos eredményünkre. A ForeignExchange látványos növekedésen ment át és ez az akvizíció hozzá fog járulni a folytatólagos gyarapodáshoz, miközben továbbra is az ügyfeleink által támasztott különféle követelményekre összpontosíthatjuk figyelmünket.”

Az egyesített vállalatok a világ 23 országában 1700 – teljes időben foglalkoztatott – munkavállalót fognak alkalmazni. 

A ForeignExchange Translations, Inc. rövid bemutatása

Az 1998-ban alapított ForeignExchange Translations az orvosi szakfordítási ágazat vezető szolgáltatója. Világszerte kizárólag orvosi eszközökkel foglalkozó, gyógyszeripari és biotechnológiai szervezetekkel áll üzleti kapcsolatban. A ForeignExchange az orvosokból, tudósokból és nyelvészekből álló nemzetközi csapataira építve segíti a világ legnagyobb, gyógyszerekkel és orvostechnikai eszközökkel foglalkozó vállalatait abban, hogy csökkenthessék a piacra kerülés időigényét, megfeleljenek a nemzetközi előírásoknak, elkerüljék a kockázatokat és életeket mentsenek meg. A vállalat jelenlegi ügyfélkörébe tartoznak az olyan globális orvostudományi vállalatok, mint pl. a Johnson & Johnson, az Abbott, a Novartis és a St. Jude Medical. További tájékoztatásért kérjük látogasson el a http://www.fxtrans.com lapra.