Adatvédelmi szabályzat

A szabályzat legutóbbi frissítése 2015. december 8-án történt.

Köszönjük, hogy ellátogatott a luxemburgi székhelyű AMPLEXOR International SA (Luxemburg, L-8077 Bertrange, 55, rue de Luxembourg) www.amplexor.com weboldalára.
Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi adatvédelmi szabályzatot. A szabályzat a weboldalra alkalmazandó adatvédelmi szabályokat tartalmazza.
Regisztrációjakor felkérjük, hogy erősítse meg, hogy elolvasta ezt az adatvédelmi szabályzatot és elfogadja tartalmát. Regisztrációjával minden esetben elismeri, hogy az adatvédelmi szabályzat tartalmát megismerte és elfogadja.
Adatvédelmi szabályzatunk bármikor megtekinthető weboldalunkon.

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK
Betartjuk a személyeknek a személyes adataik feldolgozása tekintetében történő védelméről szóló, 2002. augusztus 2-i, módosított törvény előírásait. Személyes adatai feldolgozását illetően nyilatkozatot tettünk a Luxemburgi Nemzeti Adatvédelmi Bizottság (Commission Nationale pour la Protection des Données, CNPD) előtt.


2. A GYŰJTÖTT SZEMÉLYES ADATOK
2.1. A regisztráció során az Ön által közölt adatok
Az Ön teljes neve, kapcsolati adatai (e-mail cím, telefonszám, cím és bármely egyéb információ), valamint számítógépének vagy hálózati kapcsolatának IP-címe.

2.2. Az automatikusan gyűjtött adatok
Előfordulhat, hogy cookie-kat helyezünk el az Ön számítógépén vagy táblagépén. A „cookie”-k a szerverünk által küldött olyan kis méretű fájlok, amelyek számítógépének merevlemezére települnek. Ezekkel a cookie-kkal könnyebbé tesszük weboldalunk látogatását: a cookie-k segítenek az Ön által preferált nyelv tárolásában és regisztrációs űrlapjainak előre történő kitöltésében. Lehetővé teszik, hogy a Goodle Analytics vagy egyéb programok segítségével jobban megérthessük, hogy a látogatók hogyan böngészik weboldalunkat.
Internetböngészője navigációs beállításainak módosításával elutasíthatja ezeknek a cookie-knak a telepítését. Amennyiben a cookie-k telepítését elutasítja, előfordulhat, hogy weboldalunk bizonyos funkcióit nem tudja használni.


3. AZ ADATFELDOLGOZÁS CÉLJA
3.1. Általános célok
Személyes adatait az alábbi célokból gyűjtjük:
• név nélküli látogatói statisztikák gyűjtése;
• direktmarketing-célok;
• a weboldal technikai működésének vezérlése;
• statisztikák összeállítása vagy vizsgálatok végzése a weboldal különböző részeinek megtekintési gyakoriságáról, az adatok anonim jellegéről való meggyőződést követően.

3.2. Direkt marketing és az adatok megosztása harmadik felekkel
Személyes adatait szigorúan bizalmasan kezeljük és nem osztjuk meg harmadik felekkel, továbbá nem használjuk fel direktmarketing-célokra, kivéve, ha a regisztráció során ehhez kifejezett előzetes beleegyezését adja.
 Beleegyezését bármikor visszavonhatja, indokolás nélkül és ingyenesen, e-mailben.

3.3. A szabályok súlyos megsértése
Kérés esetén, és a magatartási szabályok súlyos megsértése esetén a felhasználói adatok a rendőrségi szervek rendelkezésére bocsáthatók.


4. AZ ADATMEGŐRZÉS IDŐTARTAMA
Valamennyi személyes adatot a fenti célok megvalósulásához szükséges időtartamig őrzünk meg.


5. HOZZÁFÉRÉSI ÉS HELYESBÍTÉSI JOG
Önnek joga van személyes adatait ingyenesen és bármikor megtekinteni, illetve azokat e-mail vagy levél küldése útján helyesbíteni és módosítani. Mindig mellékelje személyazonosító okmányának másolatát, hogy ellenőrizni tudjuk személyazonosságát.
Teljesen szabadon dönthet személyes adatainak velünk történő közléséről. Amennyiben úgy dönt, hogy ezt nem teszi meg, bizonyos szolgáltatásainkat megvonhatjuk. Kizárólag Ön felelős az Ön által részünkre megadott valamennyi információ pontosságáért és teljességéért.


6. KIFOGÁSHOZ VALÓ JOG
Önnek joga van elutasítani személyes adatainak feldolgozását, amennyiben úgy véli, hogy súlyos és alapos oka van erre. Ennek érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.


7. BIZTONSÁG ÉS TITOKTARTÁS
 Technikailag és szervezetileg megfelelő biztonsági szabályokat dolgoztunk ki személyes adatai sérülésének, elvesztésének, hamisításának, módosításának, az azokhoz való illetéktelenek általi hozzáférésnek és azok harmadik felekkel történő téves közlésének megelőzése érdekében.
Vállalatunk semmilyen esetben sem tehető felelőssé az Ön személyes adatainak valamely harmadik fél általi jogtalan vagy törvénytelen felhasználásából fakadó közvetlen vagy közvetett károkért.
Ebből kifolyólag fontos, hogy biztonsági rendelkezéseinket tartsa be, ideértve a harmadik feleknek az Ön regisztrációs adataihoz való hozzáférésének megakadályozását is. Kizárólag Ön felelős az Ön IP-címéről a weboldalunkra irányuló látogatásokért.
Weboldalunk tartalmazhat olyan linkeket, hiperlinkeket vagy egyéb weboldalakra mutató hivatkozásokat, amelyeket nem vállalatunk szabályoz és kezel, és amelyekre ez az adatvédelmi szabályzat nem érvényes. Ezeknek a weboldalaknak a tartalmáért vagy az általuk kínált ajánlatokért, termékekért és szolgáltatásokért nem vállaljuk a felelősséget. Ebből kifolyólag azt javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el minden meglátogatott weboldal adatvédelmi szabályzatát és használati feltételeit.

 

8. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
8.1. Módosítások
 Amennyiben ez az adatvédelmi szabályzat módosításra kerül, úgy a módosított változat elérhető lesz weboldalunkon és a weboldalnak a módosítást követő első megtekintésétől kezdődően alkalmazandó. Miután Ön a módosítást követően első alkalommal megtekintette a weboldalt, feltételezzük, hogy a változtatásokat elolvasta és azokat elfogadta. Ezért minden látogatása alkalmával célszerű ellenőriznie, hogy ez az adatvédelmi szabályzat módosult-e.

8.2. Az alkalmazandó jog és joghatóság
Erre az adatvédelmi szabályzatra a luxemburgi jog az irányadó, és azt a luxemburgi jognak megfelelően kell értelmezni és végrehajtani, továbbá bármely felmerülő vita esetében a luxemburgi jog alkalmazandó.
 Az ezen adatvédelmi szabályzat alapján vagy a szabályzattal kapcsolatban felmerülő viták elbírálása ügyében kizárólag a luxemburgi bíróságok illetékesek.

8.3. Megállapodás
A weboldal használatával Ön elfogadja a weboldalon található valamennyi rendelkezést és belegyezik abba, hogy személyes adatait ezzel az adatvédelmi szabályzattal összhangban gyűjtjük és dolgozzuk fel.

8.4. Kapcsolat
Az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatosan további információkat kérhet és észrevételeket tehet, illetve az adatgyűjtési módszerünkkel kapcsolatosan is észrevételeket tehet az 55, rue de Luxembourg, L-8077 Bertrange, Luxemburg címen, vagy a  contact@amplexor.com
e-mail címen. Vállaltunk a weboldalon keresztül vagy e-mailben kommunikál Önnel.