Adatvédelmi szabályzat

A szabályzat legutóbbi frissítése 2017. Július 12-án történt.

Köszönjük, hogy ellátogatott a luxemburgi székhelyű AMPLEXOR International SA (Luxemburg, L-8077 Bertrange, 55, rue de Luxembourg)  www.amplexor.com weboldalára.

Az Ön adatainak védelme nagyon fontos a számunkra, ezért az AMPLEXOR elkötelezett amellett, hogy tiszteletben tartsa és védje az Ön által a rendelkezésünkre bocsátott információt. Az adatvédelmi szabályzat a weboldalra alkalmazandó adatvédelmi szabályokat tartalmazza.

A weboldalunk felkeresésével vagy az ott történő regisztrációval Ön elismeri, hogy elfogadja és egyetért adatvédelmi szabályzatunkkal. Regisztrációjával minden esetben elismeri, hogy az adatvédelmi szabályzat tartalmát megismerte és elfogadja.

Adatvédelmi szabályzatunk bármikor megtekinthető weboldalunkon.

1. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
Betartjuk a személyeknek a személyes adataik feldolgozása tekintetében történő védelméről szóló, 2002. augusztus 2-i, módosított törvény előírásait. Személyes adatai feldolgozását illetően nyilatkozatot tettünk a Luxemburgi Nemzeti Adatvédelmi Bizottság előtt.


2. SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSE
2.1. Naplóadatok
Az Ön teljes neve, kapcsolattartási információi (e-mail, telefon, cím, bármely egyéb információ) valamint számítógépének vagy hálózati kapcsolatának IP-címe.


2.2. Cookie-k
Cookie-kat helyezhetünk el az Ön számítógépén vagy táblagépén. A „cookie”-k a szerverünk által küldött olyan kis méretű fájlok, amelyek számítógépének merevlemezére települnek. Ezekkel a cookie-kkal könnyebbé tesszük a weboldalunkra történő látogatást: a cookie-k segítenek az Ön által preferált nyelv tárolásában és regisztrációs űrlapjainak előre történő kitöltésében. Lehetővé teszik, hogy a Hotjar, a Google Analytics vagy egyéb programok segítségével jobban megérthessük, hogy a látogatók hogyan böngészik weboldalunkat. 

A legtöbb böngésző lehetővé teszi a cookie-k elfogadását vagy elutasítását. Amennyiben nem kívánja, hogy a számítógépére cookie-k kerüljenek, kérjük, böngészője preferenciáit még azt megelőzően, hogy a weboldalunkat felkeresi, állítsa be úgy, hogy elutasítson minden cookie-t. Felhívjuk a figyelmét, hogy ezáltal a weboldal egyes szolgáltatásai esetleg nem állnak rendelkezésre.


3. AZ ADATFELDOLGOZÁS CÉLJA
3.1. Általános célok

Személyes adatait a következő céllal gyűjtjük:

• név nélküli látogatói statisztikák gyűjtése;

• direktmarketing-célok;

• a weboldal technikai működésének vezérlése;

• Statisztikák összeállítása vagy kutatás végzése a weboldal különböző részein előfordult látogatások számának megállapítására, az adatok anonim jellegének ellenőrzését követően.

 

3.2. Direkt marketing és harmadik felekkel való közlés

Személyes adatai szigorúan bizalmasak maradnak, azokat semmiképpen sem használjuk direkt marketing céljaira, hacsak Ön ehhez előzetesen kifejezett hozzájárulását nem adja.

Számos, harmadik felek által hosztolt szolgáltatást alkalmazunk, ilyen pl. a Google Analytics vagy a Hotjar, egy mindent funkciót egyszerre ellátó elemzési és visszajelzési eszköz, annak érdekében, hogy fejleszthessük weboldalunk funkcionalitását és azt az Ön számára értékesebbé és egyszerűbben használhatóvá tegyük. Ezek a szolgáltatások gyűjthetnek olyan információkat, amelyeket az Ön böngészője küld egy weboldali kérés részeként, pl. cookie-kat vagy az Ön IP-címét. Azáltal, hogy előzetesen kifejezett hozzájárulását adja, ahhoz is hozzájárul, hogy az adatokat ezek a harmadik felek az ő adatvédelmi politikájuknak megfelelően dolgozzák fel.

Ezt a hozzájárulást bármikor indoklás nélkül, szabadon visszavonhatja e-mailben.

 

3.3. Súlyos jogsértések
Kérésre és a magatartási szabályok súlyos megsértése esetén a felhasználók adatai közölhetőek a rendőrséggel.


4. AZ ADATOK MEGŐRZÉSÉNEK IDŐTARTAMA
Valamennyi személyes adatot a fenti célok megvalósulásához szükséges időtartamig őrzünk meg.


5. HOZZÁFÉRÉSI ÉS HELYESBÍTÉSI JOG

Önnek jogában áll személyes adatait ingyenesen és bármikor megtekinteni, vagy azokat e-mailen vagy levélben helyesbíteni, illetve módosítani. Mindig mellékelje személyazonosító okmányának másolatát, hogy ellenőrizni tudjuk személyazonosságát. Teljesen szabadon dönthet személyes adatainak velünk történő közléséről. Amennyiben úgy dönt, hogy ezt nem teszi meg, bizonyos szolgáltatásainkat megvonhatjuk. Kizárólag Ön felelős az Ön által részünkre megadott valamennyi információ pontosságáért és teljességéért.

 

6. KIFOGÁSOLÁSHOZ VALÓ JOG

Önnek jogában áll elutasítani személyes adatainak feldolgozását, amennyiben úgy véli, hogy komoly és indokolt oka van erre. Ennek érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

 

7. BIZTONSÁG ÉS TITOKTARTÁS
Technikailag és szervezetileg megfelelő biztonsági szabályokat dolgoztunk ki személyes adatai sérülésének, elvesztésének, hamisításának, módosításának, az azokhoz való illetéktelenek általi hozzáférésnek és azok harmadik felekkel történő téves közlésének megelőzése érdekében.
Vállalatunk semmilyen esetben sem tehető felelőssé az Ön személyes adatainak valamely harmadik fél általi jogtalan vagy törvénytelen felhasználásából fakadó közvetlen vagy közvetett károkért.
Ebből kifolyólag fontos, hogy biztonsági rendelkezéseinket tartsa be, ideértve a harmadik feleknek az Ön regisztrációs adataihoz való hozzáférésének megakadályozását is. Kizárólag Ön felelős az Ön IP-címéről a weboldalunkra irányuló látogatásokért.
Weboldalunk tartalmazhat olyan linkeket, hiperlinkeket vagy egyéb weboldalakra mutató hivatkozásokat, amelyeket nem vállalatunk szabályoz és kezel, és amelyekre ez az adatvédelmi szabályzat nem érvényes. Ezeknek a weboldalaknak a tartalmáért vagy az általuk kínált ajánlatokért, termékekért és szolgáltatásokért nem vállaljuk a felelősséget. Ebből kifolyólag azt javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el minden meglátogatott weboldal adatvédelmi szabályzatát és használati feltételeit.

 

8. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
8.1. Módosítások
Amennyiben ez az adatvédelmi szabályzat módosításra kerül, úgy a módosított változat elérhető lesz weboldalunkon és a weboldalnak a módosítást követő első megtekintésétől kezdődően alkalmazandó. Miután Ön a módosítást követően első alkalommal megtekintette a weboldalt, feltételezzük, hogy a változtatásokat elolvasta és azokat elfogadta. Ezért minden egyes látogatása során ellenőrizze, hogy változott-e ez a dokumentum.


8.2. Az irányadó jog és illetékességi záradék
Erre az adatvédelmi szabályzatra a luxemburgi jog az irányadó, és azt a luxemburgi jognak megfelelően kell értelmezni és végrehajtani, továbbá bármely felmerülő vita esetében luxemburgi jog alkalmazandó.
Az ezzel az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, vagy abból eredően felmerülő vitás kérdésekben kizárólag a luxembourgi bíróságok illetékesek eljárni.

 

8.3. Hozzájárulás
A weboldal használatával elfogadja annak valamennyi rendelkezését, és hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait ennek az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően gyűjtsük és feldolgozzuk.

 

8.4.  A szabályzat változásai
A szabályzatot időről időre felülvizsgálhatjuk. A szabályzat aktuális változatát a www.amplexor.com oldalon találja, ez érvényes adatainak általunk való felhasználására.

 

8.5. További információk

Az adatvédelmi szabályzattal kapcsolatos további információkért vagy megjegyzésekért, vagy az adatgyűjtés módjával kapcsolatos tájékoztatásért a következő címen léphet velünk kapcsolatba: 55, rue de Luxembourg, L-8077 Bertrange, Luxembourg, vagy e-mailen:contact@amplexor.com

A részünkről Önnek szánt valamennyi üzenetet vagy a weboldalon vagy e-mailen juttatjuk el.